Gospelkoret Vocation flyttet fra LMs missionhus til folkekirke

Gospelkoret Vocation er nu flyttet fra Luthersk Missions Hus i Nansensgade til Nazareth Kirke på Østerbro.
Gospelkoret Vocation er nu flyttet fra Luthersk Missions Hus i Nansensgade til Nazareth Kirke på Østerbro.

I over 32 år har der været et ungdomskor i missionshuset i Nansensgade 94 i København. Nu er det flyttet til Nazareth Kirke på Østerbro for at blive en del af menighedslivet der.
Koret startede som Nansensgade Ungdomskor, men blev i 1998 til et gospelkor. Teksterne var primært på negelsk, stilen blev gyngende gospel, forfriskende funk og bevægende ballader, og man tog navneforandring til Vocation, som betyder kald, fortæller René Sjælland.
Nu har koret valgt at flytte til Nazareth Kirke på Østerbro for at blive en del af en aktiv folkekirkemenighed og et nyt gudstjenesteformat. Koret har et højt musikalsk niveau og håber at kunne rekruttere flere dygtige sangere i de nye omgivelser.
Bodil