Kirke blev et aktivt valg

Burns har spillet med i forskellige serier de seneste år, blandt andet Melrose Place, CSI Miami og You Deserve It.
Burns har spillet med i forskellige serier de seneste år, blandt andet Melrose Place, CSI Miami og You Deserve It.

Brooke Burns var vant til at gå i kirke, men i Hollywood syntes folk, at hun var skør. Hun måtte finde ud af, om kirken var noget for hende, og hvilken rolle holdningerne i Hollywood skulle have for hende.

Hun var med i den populære Baywatch serie en enkelt gang og har siden været med i forskellige serier. Brooke Burns synes, verden er meget større end Hollywood.

Til Fox News fortæller hun om den kristne baggrund, hun voksede op i, og hvad det betyder for hende nu:
– Det lærte mig at se de forskellige arbejdsområder udefra, og det er sådan, jeg ser på Hollywood. Det er en meget lille del af verden. Det er ikke det, livet handler om. Det er et job, som er rigtigt sjovt, og jeg nyder at arbejde der. Vi får en virkelig god løn, og jeg føler mig meget heldig over, at jeg kan gøre det, jeg gør, men det er ikke det, livet handler om for mig, understreger hun.
– Min identitet er i noget, som er større end mig selv – og helt sikkert større, end hvad Hollywood gør mig til.
Er du skør?
Burns er opvokset i Dallas i Texas, hvor hun ofte gik i kirke, men da hun kom til Hollywood var kirkegang ikke set på med milde øjne.
– Hvis du går i kirke, så er du skør, forklarer hun om folks holdning til det. Hun måtte vælge kirke aktivt til på en anden måde end i hjembyen i Texas, hvor man bare gjorde det.
I dag ønsker hun at give den åndelige dimension til sin 13-årige datter:
– Jeg har altid ment, at man skal have balance i livet, og hvis du giver mad til din fysiske krop, så skal du også give noget til dit sind. Hvis du opmuntrer unge kvinder med følelsesmæssig udvikling, hvorfor så ikke åndelig udvikling også? Jeg synes, det handler om at være en hel person. Det er en anden del af at være et helt menneske, mener Burns, som flere gange har oplevet, at hendes tro har hjulpet hende igennem svære perioder i livet.
Hun arbejder lige nu som vært i tv-showet ’The Chase’. Hendes seneste film er ’Titanic II’ fra 2010.
Henrik