Vil forandre verden

Royal Tailor har på bare 2 år skabt sig et navn som et spændende og talentfuldt band.
Royal Tailor har på bare 2 år skabt sig et navn som et spændende og talentfuldt band.

Det forholdsvis nye band har allerede opnået stor popularitet, men der er også store ambitioner i bandet, som ser sin musik som en tjeneste, der skal forandre kulturer.

Det poppede band ’Royal Tailor’ har opnået stor popularitet på kort tid. Og de er kun lige begyndt.

Således var de både nomineret som ’Bedste nye kunstner’ ved det kristne ’Dove Awards 2012’, og som ’Bedste Moderne Kristne Album’ ved selveste Grammy nomineringen i 2012. Nu har de netop udgivet et nyt album med samme navn som bandet.
Der er ikke så mange grupper i USA, som findes på tværs af hudfarve, og gruppen fortæller i CCM Magazine, hvordan det nye album i endnu større grad viser, hvem de er:
– Vi var virkelig begejstrede for vores første album, Black & White, men vi føler, at dette nye album virkelig viser, hvem vi er som Royal Tailor, forklarer de og siger, at det netop er derfor, albummet har fået samme titel som bandet.

300 koncerter på to år

I løbet af kun to år har bandet spillet over 300 koncerter. Det har givet det unge band noget hår på brystet, og de har fået lov til at arbejde med nogle af de bedste folk i branchen.
– En af de ting, som har været helt surrealistisk for os, er det, at vi har arbejdet sammen med live-show-produceren Adam Blackstone til vores ’Vinter Jam’. Han har arbejdet sammen med alle lige fra JayZ til Rihanna, og for nylig med Justin Timberlake, siger de benovede.
– Udover det, så var vores ’Vinter Jam’ i sig selv surrealistisk. At have muligheden for at spille foran 550.000 mennesker over hele USA og at kunne hjælpe og opmuntre dem, er noget, som ikke kan beskrives.

Et større mål

Gruppen har et større mål end bare at spille god musik. De vil påvirke hele kulturen.
– Vi tror, at vi kan spille en kæmpe rolle i at påvirke kulturen med vores musik.
– Vores nye album handler om at ”rive murene ned”, når det handler om politik, fordomme osv. Men det handler også om at ”bygge bro”, så vi alle kan mødes som en gruppe af troende og gøre verden til et bedre sted, siger de.
’Royal Tailor’ har fået et klart indtryk af, hvad det er, de selv og andre unge er fyldt af:
– Igennem vores rejser rundt i landet har vi fundet ud af, at vores kultur er i en seriøs identitetskrise, hvor de altid søger efter det næste, som kan opfylde deres behov. Vi føler, at vores livsstil og musik kan hjælpe folk til at være det, som Gud har kaldet dem til – og ikke hvad andre siger, de skal være, siger Royal Tailor.
Henrik