Julen er her

s22_Brandon-Heath-Christmas-Is-Here-AlbumVelkendt sanger og prisvindende sangskriver Brandon Heath er ude med sit første julealbum, ’Christmas Is Here’. Et album, som er mere end blot endnu en samling genfortalte julesange. Brandon Heath har både i sit sangvalg og sin sangfortolkning formået at fremstå original og yderst kreativ.

Musikgenrerne på albummet tæller mange og strækker sig helt fra jazz til bluegrass til pop og indeholder selvfølgelig også den velkendte julegenre.
Åbningsnummeret ’The Day After Thanksgiving’ er sammen med sangene ’The Christmas Song’ og ’Mama Wouldn’t Lie To Me’ med til at sætte jazz-scenen, hvorigennem Brandon Heaths vokal får lov at vise sig fra sin legende og varme side.

Tradition tro indeholder albummet også gamle klassikere i en nytolkning, som dog hverken skærer essensen, dybden eller troværdigheden fra de originale numre. Brandon Heath viser på dette album, at han formår at bevare respekten for de originale sanges udspring ved at dyrke det melankolske og kirkelige, som hører sig julen og Jesu Kristi fødsel til. Nytolkningerne indeholder derfor de traditionelle trompetlyde fra kirken samt det velkendte kirkekor, der skaber en højtidelig og autentisk atmosfære.

Brandon Heath har uden tvivl skabt et julealbum, der rummer alt det, et sådant album skal og bør indeholde. Alle sider ved julen er skildret med adskillige lag af strenge-instrumenter, der komplimenterer sangerens bløde og rene vokal i bedste stil. Og bedst af alt: Han har udeladt ”Jingle Bells”-sangen, som efterhånden går igen på de fleste julealbums. Yes!
Josefine Høgenhaug Aaen