Kristen vinter-festival i Norge

Leeland samt søstrene Garness er nogle af de mest kendte navne, som vil levere musikken på Vinter Festival.
Leeland samt søstrene Garness er nogle af de mest kendte navne, som vil levere musikken på Vinter Festival.

Et af de største kristne rockbands kommer forbi Norge til ’Skjærgårds Vinter’, som er tre dage med koncerter, bibeltimer, seminarer og vinteraktiviteter for især unge og unge børnefamilier.

Den kendte sommerfestival ’Skjærgårdsgospel’, arrangerer en vinterfestival, hvor Leeland og Samuel Ljung-blahd er blandt gæsterne.

Arrangementet er især målrettet unge, og yngre børnefamilier, men alle med lyst til en skiferie og med musik i årene, vil nok ikke gå helt galt i byen.
Det er nemlig nogle kendte navne, som vil underholde. Musikken sørger blandt andet det kæmpestore amerikanske pop/rockband Leeland for. Og fra Sverige kommer Samuel Ljunblahd, som kan få gang i enhver fest. Derudover er der også Mosaic, Garness, Jesus Loves Electro, Humming People, Hansam og Steve Macleod.
Christen Christensen vil tale over festivalens tema, som er ’Nådens Gåde’, og Kristoffer Olsen vil tale til unge i uddannelse om, hvordan man kan kan have en kristen gruppe på studiestedet, samt hvordan man i det hele taget kan være kristen på sit studiested.
’Skjærgårds Vinter’ foregår fra d. 20.-23 februar i Ål i Hallingdal, som ligger et par timer fra Oslo. Det hele bliver arrangeret i samarbejde med ’Stiftelsen Skjærgårdsgospel’ og ’Gulsrud leirsted’, og program og mere info kan findes på www.sgvinter.no.