NHL-stjerne taler ærligt ud om et tomt liv

Fra videoen ’I am second’, hvor Fisher fortæller ærligt om sit forhold til Gud. Se mere på iamsecond.com.
Fra videoen ’I am second’, hvor Fisher fortæller ærligt om sit forhold til Gud. Se mere på iamsecond.com.

Selvom Mike Fisher gjorde alt, hvad enhver ishockeyinteresseret dreng drømmer om, så fandt han ikke lykken midt i det hele.

Mike Fisher er en af mange kristne sportsfolk, som fortæller deres historie i videoserien ’I am second’. Her forklarer Fisher sin oplevelse:
– Jeg klarede at komme i NHL, jeg får en rigtig god løn…jeg klarede det, siger han uden den mindste begejstring i stemmen.
– Alt var godt udenpå, men indvendigt var det slet ikke godt…jeg kom stadig i kirken, men jeg havde måske tømmermænd og havde bare en facade, når jeg var der.
Han fik sin første kontrakt som 19-årig, og alt syntes at være, som det skulle være:
– Det er lidt utroligt. Det er enhver drengs drøm: At få en kontrakt, men jeg kan huske at jeg gik på en bar den aften, jeg blev fuld, lavede en forkert beslutning og vågnede så op næste dag, og følte mig som det værste lort…jeg skuffede andre mennesker, og jeg skuffede Gud, siger han brødebetynget. Det er tydeligt, at han fortryder nogle af de valg, han tog tidligere.
Fisher besluttede at ændre sin situation og begyndte derfor seriøst at læse i Bibelen med sin fætter. Da han læste Lukas 9:23-25, som taler om at følge Jesus og ikke klamre sig til det jordiske liv, følte han sig ramt:
– Jeg kan huske, at det skriftsted ramte mig, for jeg havde nået mine drømme, jeg havde penge og alle de ting, jeg troede var fede, men det virkede ikke. Jeg kendte egentlig godt svaret, men jeg havde ikke set efter det de rigtige steder, siger han.
Han fortsatte med at studere og bede mere til Gud.
– For første gang kan jeg huske, at jeg tænkte: ”Wow, dette er virkelig sandt”. Det var ikke pga. mine forældre eller fordi jeg skulle være i kirken, men det blev virkeligt for mig. Det skete ikke i løbet af en dag, men lige så langsomt ændrede Gud mig på indersiden…det var ikke længere religion, det var en relation…og det var fantastisk!
Henrik