Påskerejse til Taizé

Nu arrangeres der en påskerejse for unge danskere til Taizé-klosteret i Frankrig.

Som noget nyt arrangerer Økumenisk Ungdom en påsketur til det kendte franske kloster Taizé, hvor masser af unge fra hele verden hvert år bruger nogle dage på stilhed, meditative salmer, bibellæsning og gåture i den flotte natur.
Normalt bliver der kun arrangeret en tur i efteråret, men nu laves der altså også en tur allerede i påsken, hvor minibusser skal fragte unge til klosteret midt i Frankrig i uge 16 fra d. 15. – 21. april.
– Gør dig rede til en uge med samtaler om alt mellem himlen og jord, daglige messer med meditativ flerstemmighed, mødet med europæiske unge, gåture i Frankrigs skønneste natur i Bourgogne, lyder de indbydende ord fra Økumenisk Ungdoms hjemmeside, hvor tilmeldingen også foregår.
Henrik