Ruth skal lede IM i Region Nord

s2_ruth tidemand nielsenbIndre Mission har ansat Ruth Tidemand Nielsen fra Lørslev ved Hjørring i en nyoprettet stilling som regionsleder med ansvar for ansatte og missionsarbejde i hele Region Nord.
Ruth T. Nielsen har tidligere været leder af sømandshjemmet i Hirtshals og senest Orlogshjemmet i Frederikshavn. 2. januar startede den 55-årige vendelbo sit nye lederjob.
Det så længe ud til, at Indre Missions nye organisationsstruktur skulle træde i kræft uden en daglig leder af den nordligste af de fem geografiske regioner. Men i sidste øjeblik faldt ansættelsen af Ruth Tidemand Nielsen på plads, og den nye leder kunne starte den 2. januar i sit nyindrettede kontor i missionshuset Bethesda i Aalborg.
Den nye leder kender Indre Mission indefra. Hendes far var indremissionær det meste af Ruths opvækst, og gennem en årrække i 1990’erne var hendes mand, Poul, indremissionær på Lolland. Poul er nu leder af KFUM’s Soldatermissions orlogshjem i Frederikshavn.
Ruth Tidemand Nielsen har sideløbende med andre jobs haft egen virksomhed som psyko- og familieterapeut. ”Både som terapeut og som leder handler det om at lytte og få øje på ressourcer, så man kan få mennesker til at blomstre. Så jeg forventer at få stor glæde af min erfaring som terapeut”, forklarer hun.
Ruth og Poul Tidemand Nielsen har seks voksne børn og det 11. barnebarn på vej.
Bodil