Fører Løbners vej til frelse?

Hvor er det betryggende at vide, at redaktionen i en tilføjelse (”disclamer”) lægger afstand til Svend Løbner Madsens læserbrev i sidste uge vedr. Torben Søndergårds kronik i forrige uge.
Torbens påstand om, at 90% af kristne kirkegængere, deriblandt Løbner, aldrig har hørt det sande evangelium, er uden tvivl sandt, da Løbner kalder Jesu befalinger og løfter: ”Omvend jer og lad jer døbe, så skal i få Helligånden som gave” for et pulterkammer af løsrevne begreber!
Løbners holdning om, at man er frelst, blot man tror på Gud er misvisende. Satan tror også på Gud! For mit eget vedkommende, så har jeg troet på Gud hele livet, men jeg fik først frelsesvished og Helligåndens vejledning, da jeg bekendte min tro og handlede på den.
Svend Løbner Madsen kan fint leve med teologiske uenigheder og et væld af kirkesamfund, som tolker bibelen forskellligt, men han har det rigtig svært med Torben, fordi han siger sandheden og frygter Gud frem for mennesker!
Torben tager Guds bud og Jesu befaling alvorligt: ”Du skal elske Gud af hele dit hjerte, sjæl og sind, og du skal elske din næste som dig selv” og ”Helbred de syge og forkynd evangeliet” Der er vist ikke mange, der oplever flere blive helbredt/frelst end Torben, og det taler jo for sig selv: ”På deres frugter skal I kende dem.”
Jeg kan varmt anbefale Løbner og alle andre læsere, at gå ind på oplevjesus.dk og Torbens online bibelskole. Der er slet ingen tvivl om, at Torben forkynder det sande bibelske evangelium, inspireret af Helligånden. Hvis blot alle landets præster gjorde det samme, i stedet for at bruge alt deres krudt på at holde gang i ”butikken” for ikke at miste ”kunder”, så ville den vækkelse, som vi alle længes efter, hurtigt blive en realitet.
Det er os troende, der skal vækkes, så vi, som Jesu diciple, kan bringe Guds kærlighed ud til alle de fysisk og psykisk syge mennesker, som vi møder alle steder. Det er på tide, at vi står sammen og udlever vores tro i stedet for at bruge tid og energi på at være uenige.
Hvordan skal folk kunne tro på, at vi har en kærlig far i himmelen, når vi ikke elsker hinanden?
Bodil Kastrup Kragh
Engesvangvej 13
9575 Terndrup