Radiopræst prædiker for Elfenbenskystens mahouer

Radiopastor Mohamed og hans team forkynder gennem undervisning, radioteater og kristne sange på sproget mahou i Elfenbenskysten.
Radiopastor Mohamed og hans team forkynder gennem undervisning, radioteater og kristne sange på sproget mahou i Elfenbenskysten.

Radioprogrammet Mahourøsten forkynder evangeliet om Jesus i Elfenbenskysten, skriver Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM).
Medarbejderne i Mahourøsten laver interviews og reportager, som viser mahouernes kultur, sprog og historie. De forkynder også om Jesus gennem undervisning, radioteater og kristne sange. Disse radioprogrammer er de eneste, som laves på mahousproget, så radioarbejdet er en åben dør ind til denne folkegruppe i Elfenbenskysten.
Samtidig ønsker NLM at styrke mahou-sproget og kulturen ved at oversætte og producere letlæst litteratur. NLM samarbejder med Wycliffe-organisationen bl.a. om oversættelse af Bibelen til mahou. Der er også planer om at optage både nye og gamle kristne sange på sproget, som tales af omkring 200.000.
Bodil