Svein-Magne igen i Billund

Svein-Magne Pedersen er inviteret til Billund af bilsynsmand Erik Lundsgaard Madsen.
Svein-Magne Pedersen er inviteret til Billund af bilsynsmand Erik Lundsgaard Madsen.

Lørdag den 22. februar kan man komme til forbøn for sygdom hos den norske prædikant Svein Magne Pedersen.
Det begynder kl. 14 i Billund Centret og fortsætter indtil der ikke er flere, der ønsker forbøn. Udover forbøn holder Svein-Magne Pedersen en tale om helbredelse. En gruppe af ældre sangere fra Betania menigheden i Blåhøj vil synge og spille, fortæller bilsynsmand Erik Lundsgaard Madsen, som arrangerer mødet.
Han blev selv helbredt efter mange års smerter på grund af piskesmæld under et besøg hos Svein Magne i Norge og har herefter arrangeret to møder.
Svein Magnes tjeneste har været så virkningsfuld, at tusinder besøger ham. Og rigtig mange bliver helbredt for alle slags sygdomme. Derfor har han indrettet et sundhedscenter i nærheden af Kristianssand, hvor han hver dag beder for syge. Udgifterne til centret drives af den entre, folk betaler for at komme ind i cafeteriet.
Hver uge kan man se Svein-Magne Pedersen på satellitkanalen Visjon Norge. Her interviewer han en person, som er blevet helbredt ved bøn og beder selv for syge via tv.
Henri