Tatoveringer er ikke OK

Tak for indlægget fra R. Grenov i Udfordringen d. 30.01.14. Nej det er ikke OK med tatoveringer, eller at uddanne sig til tatovør, for en kristen ung mand.
Tatoveringer er med til at ødelægge både ens eget og andres legeme. Det koster dyrt, at få dem fjernet igen, det er nok heller ikke ufarligt.
Nej, vor elskede frelser kunne aldrig drømme om at ødelægge sit legeme på den måde. Han kom for at give os lægedom og helse, frihed og frelse. Vi er så dyrebare for Jesus. Han har skabt os, som vi bør være (og ikke to af os er ens). ”Men vi har så mange sære ting for.” Præd. 7:29.
I Ord 30,6: Læg intet til hans ord, at han ikke skal stemple dig som en løgner, nej Herren våger over sit ord. Han kan ikke dække sig under, at det er andre tider nu. Bibelen er Guds evige levende evig gyldige ord, og ikke et ord af skriften skal forgå.
1. Kor. 6,19-20: Ved I ikke, at jeres legeme er et tempel for Helligånden, som er i jer, og som I har fra Gud, og at I ikke tilhører jer selv. I er jo købt og prisen betalt, er derfor Gud i jeres legeme.
I1. Kor. 3,17: Hvis nogen ødelægger Guds tempel, skal Gud ødelægge ham, thi Guds tempel er helligt, og I er jo hans tempel.
Grethe Sørensen
Nørlundvej 3, Lunde
6830 Nr. Nebel