Afrikanere i Solvang

De fem gæster er bl.a. musikeren Moussa Marcel, som er en stærk forkynder med en stærk personlig historie, madame Julie Bara, som leder kirkens kvindearbejde, og Francois Goudoum, som er præst i Garoua.
De fem gæster er bl.a. musikeren Moussa Marcel, som er en stærk forkynder med en stærk personlig historie, madame Julie Bara, som leder kirkens kvindearbejde, og Francois Goudoum, som er præst i Garoua.

Mission Afrika, Region Øst Danmark, holder sit årsmøde søndag den 6. april i Solvang Kirke i København.
Det bliver med gæster fra Afrika. Mission Afrika har nemlig i marts og april måned besøg af 5 gæster fra Mission Afrikas partnerkirke, Den Lutherske Brødrekirke i Cameroun.
Disse gæster vil også medvirke ved Region Østs årsmøde. Dagen vil begynde med en gudstjeneste, hvor gæsterne fra Den Lutherske Brødrekirke i Cameroun medvirker. Derefter er der kirkefrokost og flere indslag ved gæsterne. De vil i ord og musik fortælle om livet i Cameroun og om kirkens betydning.
Blandt gæsterne er Mussa Marcel, som har været omtalt i Udfordringen.
Henri