KLF: ’Reality-tv skaber abort’

s5_klf-big-brother-nicki-gravid-2014
Nicki blev gravid, mens hun var i Big Brother-huset. Hun valgte at få en abort – og Kanal 5 fik ekstra medieomtale.

I Kanal 5s reality-serie Big Brother blev Nicki (23) gravid med Mark (19). Efter sigende besluttede de sig for en abort i løbet af 30-45 minutter, skriver KLF, Kirke og Medier.
Big Brother-showet viser ’en tydelig påvirket Nicki stå med en graviditetstest i hånden, mens dramatisk musik bygger en stemning op’, skriver KLF. Parret valgte dog på under en time at få barnet fjernet. ’Det var et uheld’, forklarede Mark. Han er fortsat i Bick Brother huset, mens Nicki blev stemt ud i februar.

– Historien bekræfter, at ingen prævention er sikker. Er man ikke klar til at tage sig af et barn, bør man ikke have sex, siger Ellen Højlund Wibe fra Retten til Liv. Hun betegner programmet som totalt ansvarsløst og siger, at det ufødte barn blev ofret på underholdningens alter.

I 2003 blev Sissal gravid i Big Brother-huset. Hun valgte at beholde barnet. Men grænserne skubber sig hele tiden i reality-verdenen, og sex er blevet en naturlig del af serierne Big Brother og Paradise Hotel, skriver KLF.
Bodil