Kristent handelskammer udvider bestyrelsen

Tidl. direktør Flemming Petterson, Køge, er formand for ICCCs arbejde i Danmark.
Tidl. direktør Flemming Petterson, Køge, er formand for ICCCs arbejde i Danmark.

Lørdag den 15. marts holdt International Christian Chamber of Commerce (ICCC) en åben erhvervskonference på SAS Radisson Blue i København med deltagere fra Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Konferencen havde fokus på, hvordan Guds rige kan udfolde sig gennem de enkelte kristne på arbejdspladsen ved en ydre manifestation af et indre liv i tro.
I forlængelse af konferencen holdt ICCC sin generalforsamling, hvor den hidtidige bestyrelse blev genvalgt samtidig med at tre nye bestyrelsesmedlemmer blev valgt.
Bestyrelsen i ICCC Danmark er sammensat af en bred kreds af erhvervsledere og består nu af Flemming Petterson (formand), Jacob Vium Olesen (næstformand), Jørgen Vium Olesen, Cinthia Thomsen, Morten Kjær Egebjerg, Betina Enemark og Anders Bruun.

Tro som en styrke på arbejdspladsen

ICCC’s formål er at formidle troen på, at enhver kristen leder og medarbejder i private og offentlige virksomheder og organisationer på det danske arbejdsmarked kan erfare Guds kald, udrustning og velsignelse hver eneste dag.
ICCC holder derfor netværksmøder, seminarer og konferencer, der inspirerer til dette.
Inden for de sidste par år er der etableret netværksmøder i København og i Trekantområdet, hvor mellem 30 og 40 virksomhedsejere og erhvervsledere mødes en gang om måneden til netværk, sparring og bønsfælleskab.
Hovedtalerne på konferencen i København var Jan Sturesson, Sverige, som er formand for ICCC International og ICCC’s International Board of Directors, og Fredrik Ekholm, Finland, som gennem mange år har været medlem af ICCC’s International Board of Directors og er skandinavisk leder for ICCC.
Jakob/Henri.