Børnegospelkor har succes med musical og tilbyder nu kursus

Gospel Roots og GospelKids har i flere år opført jule-musicalen Stjernen over Betlehem.
Gospel Roots og GospelKids har i flere år opført jule-musicalen Stjernen over Betlehem.

Foreningen GospelRoots og GospelKids tilbyder ledere af landets børnegospelkor et kursus, der kan inspirere og motivere til at bringe juleevangeliet ud til skoler over hele landet med musicals med julegospel.
Foreningen GospelRoots har optrådt for skoler i deres egen kommune med musical’erne Et barn er født og Stjernen over Betlehem. 1800 elever har de sidste fire år set dem optræde, og sidste år så 3600 personer korene GospletRoots og GospelTeens optræde med Stjernen over Bethlem. Sangene er kommet med i skolernes undervisningsmateriale. Og musicalen Et barn er født er nu er kommet på cd.
LØJ