Nye brochurer over vejkirker

s4_vejkirkerKirkefonden har netop udsendt nye brochurer over 395 vejkirker og andre åbne kirker.
Brochurerne findes i 2 udgaver – én for Jylland og én for Sjælland, Fyn og øvrige øer. Brochurerne, der er smukt illustreret af grafiker Kim Broström, kan afhentes i de deltagende kirker, på biblioteker, turistbureauer, campingpladser, vandrehjem, motorvejsstationer og udvalgte museer eller ved henvendelse til Kirkefondet, samt downloades fra www.vejkirker.dk
I brochuren ses kirkernes beliggenhed samt info om åbningstider, seværdigheder, koncerter og arrangementer, kontaktpersoner og hjemmesider. Endelig vises et ikon ved kirker, der er med i Nationalmuseets lydguide til kalkmalerier ”Øret til væggen”. Oplysninger om kirkerne gør det nemt at indtaste adressen på sin GPS.
LØJ