Norsk sømandskirke i Brasilien

Sømandspræst  Ørnulf Steen foran den nye sømandskirke. (Foto: Sømandskirken)
Sømandspræst
Ørnulf Steen foran den nye sømandskirke. (Foto: Sømandskirken)

3. maj indvies den nye Prinsesse Ragnhilds kirke i Rio de Janeiro.
Kirken bliver den 7. norske sømandskirke med kongeligt navn opkaldt efter Prinsesse Ragnhild, som i 1961 lagde grundstenen til sømandskirken i Santos. Hun var til sin død en vigtig støtte for den nye kirke i Rio de Janeiro.
Prinsessen, med det borgelige navn Lorentzen, betød meget for nordmænd i Brasilien og for relationen mellem de to lande, fortæller sømandspræst Ørnulf Steen. Når snoren er klippet under deltagelse af prinsessens familie, afholdes åbningsgudstjeneste, og frem til 17. maj vil være der være familiesøndag, koncerter og erhvervsseminar.
LØJ