DR Kirken sender frikirkegudstjeneste i pinsen

Marianne Riis
Marianne Riis

Danmarks Radio optager d. 4. maj gudstjenesten i Kirken i Kulturcentret.
Temaet for gudstjenesten bliver Helligåndens komme på Pinsedag, da gudstjenesten skal sendes på DRK Pinsesøndag den 8. juni.
DR Kirken er et koncept, der lader seerne komme tæt på en kort gudstjeneste, designet til tv. Men indtil nu har det kun være kirker af folkekirkelig observans. Det ændrer sig med optagelserne den 3. og 4. maj.
– Vi kommer til at lave gudstjenesten, som vi plejer med lovsang, vidnesbyrd, prædiken og faktisk også to barnevelsignelser, fortæller Marianne Riis, assisterende ledende præst, der er ansvarlig for gudstjenesten.
– Om lørdagen optager Danmarks Radio en gudstjeneste med Frelsens hær og én med baptisterne inde i kultursalen. Og om søndagen er det os selv, som er på, siger Marianne Riis.
Weekenden før har kirken en stor konference med Randy Clark. Marianne Riis håber, at folk i menigheden ikke tager søndagen efter, d. 4. maj, som frisøndag.
– Det vil være rigtig dejligt at vise hr og fru Danmark, hvordan en almindelig søndag ser ud hos os; vi plejer at have en temmelig fuld sal, siger Marianne Riis.
Krista