Mindst 100 blev guddommeligt helbredt

Hver undervisning sluttede med, at Randy Clark og andre forbedere bad for dem, der ønskede det.

Og et halvt hundrede omvendte sig og overgav deres liv til Jesus Kristus ved gudstjenesten søndag i Københavns Kristne Kulturcenter. Mellem 400 og 800 deltog på seminar-møderne med Randy Clark og Tom Jones – og 1200 deltog i gudstjenesten søndag.

Hver dag skete der mirakler i forbindelse med undervisningen på Awake-14 konferencen i Københavns Kristne Kulturcenter.

Alene torsdag og fredag blev der optalt 40 tilfælde, hvor deltagere oplevede en fuldstændig helbredelse eller mindst 80 pct. forbedring. Lørdag blev der optalt 43 tilfælde. Søndag aften var der 32. Hertil kom alle de, der led af en sygdom, hvor de ikke umiddelbart kunne konstatere, om der var sket en helbredelse, før de har været til tjek hos lægen. Og endelig var der mange, som kunne fortælle om mindre forbedringer. Så man overdriver næppe, når man siger, at der skete over 100 helbredelser i løbet af de fire dages konference.
Undervisningen fra dr. Randy Clark og hans medarbejder Tom Jones handlede da også netop om guddommelig helbredelse og om at leve i tro på den overnaturlige virkelighed, som forkyndes i Ny Testamente. Og man må sige, at undervisningen blev verificeret af de fysiske helbredelser, der skete.
Det er nu 3. gang, at Randy Clark underviser i København. Han pressede oprindeligt den forholdsvis lille konference i Danmark ind i sit travle program, fordi han havde modtaget en profeti fra Bobby Connor 12 år tidligere om, at der ville ske store ting, når han kom til Danmark. Da han ikke følte, at gennembruddet kom de første to år, sagde han ja til at komme igen.
– Jeg bliver ved med at komme tilbage, fordi jeg venter på, at profetien skal gå i opfyldelse, sagde Randy Clark på mødet.
I de kommende uger er han i USA, Wales, England, USA igen, Australien, Sri Lanka, New Mexico, Honduras, Australien, USA, Columbia, USA, Brasilien, en række stater i USA og igen i Brasilien.

Flere præster

Udfordringen talte med Randy Clark efter konferencen og spurgte om hans indtryk af dette års kampagne. Han svarede:
– En af de interessante ting for mig var, at der var en enorm stigning i det procentvise antal af præster i forhold til første og anden gang, jeg kom. Randy Clark henviste til, at der i år var 49 frikirkepræster og ledere med. De første to år har mange præster glimret ved deres fravær. Men i år blev der også holdt en speciel præste-samling lørdag middag, hvor Randy Clark henvendte sig specielt til præsterne.

Højere trosniveau

– Det virker, som om der er temmelig mange helbredelser, og større forventning denne gang, konstaterer taleren.
– Det var som om, det gik lettere med helbredelserne. Det virkede som om, der ikke skulle arbejdes lige så hårdt. Niveauet af tro var højere denne gang.
Jeg tror, vi er ved at bygge noget op; folk vokser indeni.
Jeg tror, Gud vil gøre noget med at begynde at drage de yngre mennesker, som der var mange af denne gang.
Så jeg er stadig med på at komme tilbage til Danmark på grund af de profetiske ord, drømmene, visionerne/synerne, som nogen havde om, at der skulle komme en stor vækkelse i Danmark.

Afventer profetien

– Profeten Bobby Connor havde det indtryk, at noget ville blive rystet, når du kom hertil. Tror du det er sket, eller…?
– Jeg tror ikke, at det som han så, er sket endnu. Hvis jeg troede, det var sket, så kunne jeg godt afslutte. Men det er ikke sket endnu.

Danskerne – et ”unået folkeslag”?

Har du et særligt budskab til de kristne i Danmark, ud over hvad du allerede har sagt?
– Nej, jeg har ikke et særligt budskab. Men der er en tanke, der har slået mig:
I er gået fra at være et af de mest kristne lande (på grund af jeres kultur, hvor alle var med i statskirken / folkekirken) til at være et af de mindst kristne lande, når det kommer til kirkegang. Dér hører I nu til gruppen af verdens ”unåede folkeslag”.
Hvis danskerne bliver klar over, at dette er den virkelige åndelige situation, vil de måske begynde at spørge efter fornyelse og vækkelse.
Og de, som kommer i folkekirken og andre kirker vil måske forstå, at selv om du er døbt og måske står på medlemslisten, er det ikke det samme som, at du er kristen.
At være kulturelt kristen er ikke det samme som virkelig at være kristen. Jesus siger, at du må fødes på ny, slutter Randy Clark, som er kommet til at holde af ”lille Danmark”.

Afslappet, men seriøs

Randy Clarks afslappede og samtidig seriøse mentalitet passer godt med dansk mentalitet, bemærker Asbjørn Kristiansen, som har stået for en del af det praktiske arrangement sammen med kirkens ledende pastor, Jarle Tangstad.
Man oplever fx aldrig Randy Clark stå og råbe på platformen. Selv når han omtaler de mest ekstraordinære mirakler, som han har været vidne til, så underspiller han og forklarer afdæmpet og grundigt.
I sin undervisning begrunder han ud fra bibeltekster og de undersøgelser, som han selv eller andre har foretaget på det universitetprogram, som han leder i USA. Men hans akademiske stil forhindrer ham ikke i at tro på det overnaturlige og forsøge at give den stærke salvelse, han har modtaget, videre til andre troende.
Asbjørn Kristiansen skønner, at der til hvert møde har været mellem 400 og 800. Til søndagsmødet var der 1280 deltagere. Da Randy Clark søndag formiddag prædikede, kaldte han frem til omvendelse fra synd og til at modtage tilgivelse fra Jesus. Og Udfordringens medarbejder talte mindst 49, der gik frem til platformen og bad med på en bøn om frelse.


Artiklen fortsætter efter annoncen: 

 

 


Artiklen fortsætter efter annoncen: