Ny koordinator for Abortlinjen

Anne Mette Amorsen
Anne Mette Amorsen

På Retten til Livs årsmøde den 5. april blev Anne Mette Amorsen præsenteret som koordinator for Abortlinjen.
Ergoterapeut Anne Mette Amorsen (41) blev pr. 1. april ansat i en deltidsstilling på Abortlinien, som er en anonym telefonrådgivning under foreningen Retten til Liv. Stillingen indebærer bl.a. ansvaret for koordinering af arbejdet for de ca. 25 frivillige telefonrådgivere samt supervisering og rådgivning af disse.
Anne-Mette Amorsen startede sidste år som selvstændig ergoterapeut med særlig fokus på sammenhængen mellem sansebearbejdning og trivsel. Hun har tidligere haft en deltidsstilling som sognemedhjælper, og hun og familien er engageret i Nørrelandskirkens arbejde i Holstebro.
Anne Mette Amorsen er gift med Hans Henry Amorsen og de har 3 børn i alderen 12-16 år.
Bodil