To nye salmer til jubilæet

Lisbeth Smedegaard Andersen har skrevet to nye salmer.
Lisbeth Smedegaard Andersen har skrevet to nye salmer.

I anledning af Bibelselskabets 200 års jubilæum har Lisbeth Smedegaard Andersen skrevet to nye salmer. Den ene skal synges ved festgudstjenesten i København den 11. maj.
Hvad er mere naturligt, når selskabet fylder 200 år, end at få skrevet en salme, der hylder bibelen? tænkte bestyrelsesformanden Cai Frimodt-Møller og spurgte derfor salmedigter Lisbeth Smedegaard Andersen, om hun ville skrive en bibelsalme.
Hun afleverede dog hele to nye salmer – I stilheden skærmet af Urhavets strømme og Du, som selv på afstand kender. Cai Frimodt-Møller var som alle andre i Bibelselskabet betaget af resultatet. Den første salme kan synges på melodien Som Lilliens blade, men den har også fået en ny melodi af komponisten Jakob Lorentzen.
Man kan læse Smedegaards jubilæumssalmer og se de ny ekomponerede melodier til dem på BIibelselskabets hjememside.
LØJ