Også for dig!

Som du kan se, er der nu flere kommuner på, hvor en gruppe kristne har fulgt opfordringen til at bede for det lokale samfund og for Danmark.

Blandt de svar, vi har fået, er et fra Jens i Billund kommune. Han fortæller, at man i hans kirke har været i bøn hver onsdag de sidste 4-5 år!

Gruppen fungerer efter samme bønnestrategi, som vi har omtalt i de seneste numre af Udfordringen.

– Vi be’r for vor kirke og de andre kirker og kristne i kommunen. For vort folketing og al øvrighed over os.

Hver gang lytter vi nogle minutter i stilhed, til hvad Helligånden ønsker at inspirere til i bøn. Det bliver nedskrevet, hvad hver enkelt får. Vi beder så for et emne ad gangen.

Vi har virkelig fået bønnesvar mange gange, også helbredelser. Tak for jeres initiativ til at dække Danmark. Det er der virkelig behov for, slutter Jens, der trods personlig modgang har følt sig opmuntret til at holde ud i bøn.

Og han er ikke alene. Vi er mange, som netop nu føler et stort behov – ja, for nogen er det en tung byrde – når vi ser, hvordan det kristne trænges tilbage og erstattes af halve sandheder og løgne, som forfører folket.

Men istedet for at miste modet og lade os slå ud af mørket, skal vi finde sammen med andre kristne og råbe til Gud om at gribe ind og afsløre det onde, så det kristne lys kan vende tilbage.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Du tænker måske, at forbøn er for nogle få. Men hvis du er troende, så prøv af bede for dit samfund – og lad Helligånden vise dig, hvor der er brug for netop din bøn. Alle troende kristne bør deltage i den åndelige kamp, hvis vi skal vinde Danmark.

Nissen, Henri 2011-MAILCHIMP

 


Artiklen fortsætter efter annoncen: 

 

 

 


Artiklen fortsætter efter annoncen: