Dicte skrev ny dansk pinsesang

s5_små_Dicte-2-240d

Nu udkommer det næste Lydspor fra Bibelen. Denne gang er det sangerinden og sangskriveren Dicte, der har skrevet nummeret ’En sang fra dig’.

Snart er det pinse og kirkens fødselsdag. Inspireret af Bibelens tekst om pinsen har Dicte skrevet en sang om håb, kærlighed og kommunikation, fortæller Bibelselskabet.

– Når folk ikke har det godt sammen, er det fordi, de ikke kan forstå, hvad den anden siger. Jeg læser pinseteksten som en tekst, hvor folk pludselig kan høre hinanden. De får evnen til at se hinanden, til at tilgive! siger sangerinden, som er en af 12 kunsterne, der medvirker i projektet Lydspor fra Bibelen.

I 2014 udkommer 12 nykomponerede sange, skrevet med inspiration fra 12 bibeltekster i anledning af Bibelselskabets 200 års jubilæum.

Til november samles alle sangene på albummet Lydspor fra Bibelen. Overskuddet fra albummet går til hiv-ramte børn i Swaziland. Netop støtten til de hiv-ramte børn var en stærk motivationsfaktor for Dicte, da Bibelselskabet bad hende skrive sangen.

– Børn er desværre altid frygteligt udsatte. De har ingen mulighed for at handle eller tale for sig selv. At hjælpe andre er det rareste i verden, man kan gøre for nogen!

 


Artiklen fortsætter efter annoncen: