Stærke navne på landsmødet

s4_stærke navnePå KFUM og KFUK’s landsmøde til efteråret vil en tidligere talsmand for Roskilde Festival, en frikirkepræst og en international aktivist inspirere til mere engagement i verden.

Når KFUM og KFUK afholder landsmøde i Nyborg den 31. oktober til 2. november har man udover hovedtaleren Simon Kvamm yderligere tre stærke navne på plakaten.

Foredragsholderne skal booste bevægelsen og inspirere til at gøre en forskel for nye og flere børn og unge.

Iværksætteren

Esben Danielsen, tidligere iværksætter og talsmand for Roskilde Festival, ved om nogen, hvordan man engagerer frivillige:
– Når man giver sin tid, sine evner og sin indsat for noget særligt, så er det ikke et arbejde, men et brændende engagement. Det kræver en helt særlig ledelse og organisering. Det handler om at skabe motivation og begejstring og lede via ’sagen’ og værdierne.

Aktivisten

Nyaradzayi Gumbonzvanda, aktivist og generalsekretær for World YWCA – der bl.a. arbejder for kvinders menneskerettigheder og lederskab – vil opfordre til mere aktivisme i KFUM og KFUK, når man møder uretfærdighed i verden.
Hun formulerer det med ordene ’Silence is never an option to injustice’.

Frikirkepræsten

Thomas Willer, præst og iværksætter, har været med til at starte frikirken Regen i København.
Han har et skarpt blik for børn og unges behov i storbyen, og hvordan man giver dem et relevant tilbud på et kristent grundlag.
Ifølge ham gælder det om at elske sit lokalområde og at hjælpe mennesker – også dem, der ikke er del af vores fællesskab – til at opleve helhed i deres liv.
Tilmelding på www.kfum-kfuk.dk/tilmelding. Ved tilmelding skal man vælge sit boost – enten Esben, Nyaradzayi eller Thomas.