Vi har set og mødt Jesus…

Af Grethe og Verner B. Andersen,  Silkeborg
Af Grethe og Verner B. Andersen,
Silkeborg

Netop hjemvendt efter en meget fin og behagelig tur, inviteret med brev indlagt i Udfordringen. Turen gik til Lykien, Tyrkiet, under navnet Alexander den Store.

Det var en tur af høj standard, i luxus-klasse, dejlig rundtur på fire- og femstjernede hoteller, med alt hvad hjertet kan begære, til små penge.
Kan varmt anbefales. Tak til Udfordringen, som bragte os indbydelsen, og nu igen en ny indbydelse til Ægæerkysten.
Vi besøgte både Efesus, hvor Paulus var i tre år, og Nineve, den store stad, hvor Jonas efter turen i fiskens bug forkyndte dommen, som blev til frelse for byen, og meget andet.

Så kom vi ind til en smykke-demonstration i Antalya. Chefen, som bød os hjertelig velkommen, var svensker og talte et fint letforståeligt skandinavisk.
Ved sin højre hånd havde han en fin nobel herre, som hed Jesus. Ham havde vi senere et møde med på kontoret, da han gerne ville sælge smykker til os; vi købte dog ingen. Men fik dog spurgt ham om, hvor han havde det skønne navn fra? Det havde han fået af sine forældre, hvortil han tilføjede, at han også havde en broder, der hed Moses.
Jeg kunne da ikke dy mig for at spørge, om han var en kristen, men desværre, nej…
Hvordan kan du bære dette herlige navn uden at være en kristen? var mit spørgsmål. Det var måske lidt naivt af mig at spørge om dette…

Et spørgsmål til dig, som læser dette: har du mødt Jesus? Den helt virkelige Jesus, som er den rigtige Jesus, der ikke bare vil sælge dig nogle smykker, men give dig livet – det virkelige, evige liv?
Det har jeg tænkt meget over siden den dag…