En mærkelig oplevelse

Elsebeth Laursen
Lærkevej 20
8830 Tjele

Forleden eftermiddag kiggede jeg ud i haven over mod væggen til carporten, hvor der hænger en gibsplade, der forestiller en af Brudejomfruerne, der har travlt med at hælde olie på sin lysestage, samtidig med at hun går. Så er der langs med carporten en pergola med tværstænger. Da jeg så derhen, var solen i lige den vinkel, så det dannede et kors, som hældede over Brudejomfruen.
Nu har vi lige haft Krist Himmelfartsdag, hvor to mænd sagde til disciplene, at ”som I så Jesus stige til vejrs, sådan skal han komme igen”. Det hældende kors sagde mig, at påsken er overstået. Jesu fuldbragte værk er sket, Brudejomfruen er på vej til sin Brudgom. Altså nærmer vi os dagen, hvor Jesus kommer ned til os igen.
Jeg tror, dagen er nærmere, end vi tror! Bed for vore kære menigheder og vort land, så vi kan være beredte!
Det var en stærk påmindelse for mig.