Første 3K BA’er fra Aarhus

s2_3K dimission_alle_2De allerførste professionsbachelorer fra VIA Kristendom, Kultur og Kommunikation (3K) er dimitteret fra Diakonhøjskolen i Aarhus.

– I skal vide, at vi har store forventninger til jer, sagde Peter Møller Pedersen, uddannelseschef for VIA Kristendom, Kultur og Kommunikation, da han holdt dimissionstale for de første professionsbachelorer i 3K på Diakonhøjskolen i Aarhus.

Eksportmulighed

– Sådan en uddannelse havde de aldrig hørt om. De var meget interesserede i en eller anden form for samarbejde. Jeg er sikker på, at I har noget, vi kan eksportere ud i verden, sagde Erik Hygum, direktør for Pædagogisk-Socialfaglig Højskole i VIA. Han har netop holdt foredrag på et universitet i Australien om dansk uddannelseskultur og om 3K som en moderne, tværprofessionel uddannelse i verdensklasse.

Kærlige, Kønne & Kyndige

Finn Kier Hansen, leder af ’Youth for Christ’, hilste de nyuddannede 3K’ere velkommen på arbejdsmarkedet.
– Der er ingen tvivl om, at 3K er en uendelig vigtig uddannelse med en solid og anvendelig teoretisk viden, kombineret med en god praktisk erfaring, sagde Finn Kier Hansen, der i dagens anledning stemte for, at 3K betød: Kærlige, Kønne og Kyndige.