Hurra for Kristkirken

Peter Gjerlev
Fælledvej 66
9493 Saltum

Jeg forstår ikke dem, som har været ude at revse Kristkirken i Kolding for, at der ingen præster er der, som er villige til at vie homoseksuelle par. Hvis det var gået efter bogen, så skulle der slet ingen homoseksuelle vielser være nogen steder. Dette kom kun i stand, fordi den daværende kirkeminister Manu Sareen ville være på bølgelængde med nutidens trendsættere. Nu skal en af de sidste bastioner så også gøres politisk korrekt. Får galskaben aldrig nogen ende?
Det skal dog ikke lykkes, for menighedsrådet, som er demokratisk valgt, har suveræniteten til at ansætte de præster, som kan give den enkelte kirke den rette profil. At der slet ikke er en eneste præst i denne kirke som vier homoseksuelle, ja det siger meget om denne kirkes formåen, hvor medlemstallet kun peger i en retning, og det er fremad.
Og så er der de 14 konfirmander, som for nylig har valgt at stoppe i protest over præsternes holdninger. De må så finde et andet sted, hvor de kan blive mødt med den “rette forståelse.” Jeg er sikker på, at deres forældre ikke skal fragte dem ret langt, før de finder det.