Eva og Kirstine skal undervise børn og studerende i Addis Abeba

Eva Mai Andersen og Kirstine Holm Wejse skal passe missionærbørn og hjælpe teologistuderende med engelsk i Addis Abeba.
Eva Mai Andersen og Kirstine Holm Wejse skal passe missionærbørn og hjælpe teologistuderende med engelsk i Addis Abeba.

Eva Mai Andersen og Kirstine Holm Wejse skal passe missionærbørn og hjælpe teologistuderende med engelsk i Addis Abeba, oplyser Promissio.
Eva Mai Andersen (20) bor i Vanløse. Hun og den 19-årige Kirstine Holm Wejse fra Holstebro skal være volontører i Addis Abeba i september-november 2014. De skal undervise missionærparret Tine og Anders Møbergs børn i dansk og passe familiens fire børn efter behov.
De to pigers anden opgave bliver at træne engelsk med etiopiske teologistuderende på Mekane Yesus Seminary i Addis Abeba. Mange af de studerende mangler de nødvendige engelskkundskaber til at kunne følge teologistudiet. Derfor tilbyder kirkens sprogskole, Joint Language School i Addis Abeba, disse studerende ekstra undervisning i engelsk – bl.a. ved hjælp af volontører som Eva og Kirstine fra Promissio.
Bodil