Gud elsker homoseksuelle

Bodil Kastrup Kragh
Engesvangvej 13
9575 Terndrup

– Men ikke homoseksuel adfærd.
Alle mennesker er præcis lige værdifulde og har krav på accept og respekt, uanset seksuel orientering. Homoseksualitet er ikke selvvalgt, men kan være en følge af bl.a. manglende bekræftelse/accept fra forældre og/eller jævnaldrende af samme køn, eller manglende respekt for forældre af samme køn, eller misbrug/overgreb forårsaget af personer af modsatte køn. Disse ting kan medvirke til en ødelagt seksualitet, som kan give sig udslag i homoseksuelle følelser. Dertil kommer, at Satan bruger alle midler på at føre folk i fordærv, og homoseksualitet er et af dem, lige så vel som alkoholisme, narkomani og andre destruktive afhængighedsforhold.
Gud har ikke skabt nogen til at være homoseksuel, vi er alle født heteroseksuelle, og derfor kan og vil Gud oprette den ødelagte seksualitet, men det kræver stor omsorg og kærlighed fra os kristne i stedet for fordømmelse og bedreviden.
Men misforstået medmenneskelighed fra samfundets – og ikke mindst folkekirkens – side er med til at fastholde homofile i deres seksuelle adfærd, som de inderst inde godt ved er naturstridig og imod Guds vilje, præcis som alle andre former for seksuel synd, så som utroskab, hor, incest, pædofili mm. Gud kan aldrig velsigne nogen form for synd, men han kan frelse os fra den, hvis vi overgiver den til Jesus, som allerede har taget vores synd og sygdom på korset. Hvis vi fuldt ud tror på, at vi er raske og syndfri pga Jesus, og lader Helligånden fylde os med kraft, mod og styrke, så kan Satan ikke nå os med sine løgne, så som: ”Én gang homo, altid homo”, eller ”Én gang alkoholiker, altid alkoholiker” o.s.v. Vi kan være fuldstændig sikre på, at alle negative tanker kommer fra Satan, og alle positive tanker kommer fra Gud, vores almægtige skaber, for hvem ingenting er umuligt, hvis blot vi tror og ikke tvivler.
Ps. Jeg har lige læst Andrew Comiskey’s bog” På jagt efter seksuel helhed.” Forfatteren har selv været homoseksuel, men er blevet udfriet gennem Guds og andre kristnes kærlighed og omsorg. Andrew har kone og børn og hjælper andre homoseksuelle via sit ”Living Waters program.”