Gratis film i weekenden

s21_gratis filmFængende dokumentar om Helligånden vises gratis i weekenden
En ny spændende, kristen dokumentarfilm, som udforsker Helligåndens person og ageren på jorden, har gratis fremvisning på nettet denne weekend.

Filmen kan ses gratis på nettet fra den 6. september og 48 timer frem via hjemmesiden hgpremiere.bethel.tv. Det kræver en gratis tilmelding på siden for at kunne se filmen.
Dokumentarfilmen er den fjerde i en række af dokumentarfilm om Gud fra den kristne instruktør Darren Wilson, der også står bag dokumentarfilmene Finger of God, Furious Love og Father of Lights. Hver film viser forskellige sider af Gud, og hvordan han er nærværende og aktiv i verden i dag. Og den seneste i rækken udforsker så Helligåndens væsen. Det er nemlig en person i treenigheden, som mange, inklusiv instruktøren selv, har svært ved at forholde sig til.
”Under min opvækst i en temmelig traditionel evangelisk kirke og samfund, har jeg altid set Helligånden som dette næsten ukendte, damp-lignende væsen, som jeg aldrig kunne relatere til,” siger instruktøren Darran Wilson i ChristianPost.
”Men hvis han virkelig er en person i treenigheden, så er det indlysende, at Helligånden har en personlighed, og det er den, som jeg dybest set ønsker at udforske i denne nye film.”

Praktisk tilgang

Filmen er ikke en teologiske eller teoretiske diskussion om Helligånden, men har derimod en praktisk og håndgribelig tilgang, der for mange vil være en inspiration og en øjenåbner.
I filmen, hvor instruktøren Darren Wilson forsøger at lade sig lede af Helligånden, tager han med kristne evangelister som Todd White og Will Hart til steder som mormonernes højborg i Salt Lake City i den amerikanske delstat Utah og til den indiske by Varanasi, hvor både hinduismen og buddhismen udspringer fra. Begge steder oplever de Guds utrolige indgriben med helbredelser og Guds nærvær.
Når du ikke at se filmen i weekenden, kan den efterfølgende købes på dvd.