Hvorfor er de tavse?

Dorthe Ullemose spørger, hvorfor de moderate muslimske organisationer er tavse.
Dorthe Ullemose spørger, hvorfor de moderate muslimske organisationer er tavse.

Dorthe Ullemose
Folketingskandidat DF Fyn
5881 Skårup

Hvorfor er de moderate muslimer og organisationer tavse?
I forbindelse med krigen i Syrien hører vi dagligt om unge, født og opvokset i Danmark, som melder sig til ISIS og deltager i kamphandlinger, mord og overgreb på civile. Kristne og andre minoriteter, der ikke vil omvende sig til islam, bliver skudt eller halshugget til åbent skue for børnene.
Straffen for disse handlinger er ikke eksisterende, og regeringen har intet gjort for at gribe ind.
Straffene for den slags handlinger skal ganske enkelt være meget hårde. Hvis det er danske statsborgere, bør der idømmes meget lange fængselsstraffe, og herboende udlændinge skal nægtes indrejse med livsvarigt indrejseforbud.
Når regeringsmedlemmerne taler om integration i Danmark, får man det indtryk, at alt er i den skønneste orden – mon ikke det, der sker nu, kan vække den berøringsangste regering og måske få dem til, at tage hånd om den kontrolløse masseindvandring som koster milliarder?
Man hører jævnligt om moderate muslimer, men hvor er de henne? Det er virkelig i en situation som denne, at der er brug for dem. Hvorfor ytrer de muslimske organisationer sig ikke?
Jeg er virkelig glad for, at vi har Naser Khader til at advare os om, hvad der vil ske, hvis vi ikke tager situationen alvorligt. Vi kan risikere, at få en masse våbenduelige krigere til landet. Hvis de moderate muslimer eksisterer (hvilket de naturligvis gør), bør de være en del synligere, men det er måske forståeligt, at de holder sig tilbage. Naser Khader lever trods alt med en trussel på livet og er politibeskyttet døgnet rundt – alene på grund af sine holdninger! Der skal strammes op, inden vi kristne er en minoritet i vores eget land.