Lindsay McCaul – One More Step

Lindsay McCaul er muligvis ukendt i Danmark, men One More Step er ikke hendes første album. Hun begyndte at skrive sange, allerede inden hun blev teenager.

Lindsay har tourneret med bl.a. Casting Crowns og The Afters, og nu er denne 30-årige singer/songwriter klar med sit andet album. One More Step er et rigtig lækkert lille album. 41 minutter, 11 sange og en skøn stemme.
Dette er et meget ærligt album, og hvor er det befriende at høre en kunstner, som virkelig har noget på hjerte, og det som kommunikeres er direkte, vedkommende og velformuleret, både tekstmæssigt og musikalsk. Det er ikke kompliceret, men ikke desto mindre meget svært at ramme rigtigt. Det formår Lindsay McCaul. Dette album emmer af en oplevet afhængighed af Gud. Personlige oplevelser er fantastiske, men svære at kommunikere, så de virker relevante i andre menneskers liv. Dette lykkes på One More Step. Nogle sange er store produktioner som fx ”Empty Handed” en sang om at indse at dét at kende Jesus overskygger alt andet, vi kan gå og synes er vigtigt.
Andre sange er helt enkle i udtrykket, som ”Mess like me”, som blot er en akustisk guitar, en mandolin og Lindsays klare stemme. Dette gør albummet dejligt varieret at have liggende i sin playlist.
Lindsay McCaul er bestemt et bekendtskab værd, skøn popmusik, som er både lettilgængelig og rummer end dybde, som kalder på flere gennemlytninger. Når albummet er færdigt, uanset om det er spillet en gang eller mange gange, står der ét omkvæd tilbage: Gud er trofast og værd at satse sit liv på, uanset hvilke omstændigheder, man end må møde.