Over 600 med på kristen erhvervskonference

Til venstre daglig leder af Willow Creek Danmark, Søren Würtz. Til højre Thomas Hansen, præst i Hillsongkirken i København, der medvirker som livetaler.
Til venstre daglig leder af Willow Creek Danmark, Søren Würtz. Til højre Thomas Hansen, præst i Hillsongkirken i København, der medvirker som livetaler.

Højere deltagerantal skyldes bl.a., at Willow Creek lederkonferencen i år holdes over to weekender – både i København og i Aarhus.

Global Leadership Summit (GLS) tegner til at blive landets største kristne lederkonference med over 600 deltagere over to weekender.

Det er første gang, GLS holdes to steder i Danmark – i København foregik det den 24. og 25. oktober og i Aarhus sker det den 31. oktober og 1. november. Det giver åbenbart flere mulighed for at deltage. I hvert fald er antal deltagere det højeste – siden den første GLS i 2005, hvor Willow Creek Danmark arrangerede konferencen i samarbejde med Færøerne.

Nye NGO-deltagere

– Det høje deltagerantal i år skyldes helt naturligt, at vi afvikler GLS i både København og Aarhus. Men vi kan også se på tilmeldingerne, at konferencen tiltrækker mange nye deltagere fra NGO-verdenen, den offentlige sektor og erhvervslivet, fortæller Søren Würtz fra Willow Creek Danmark.

Høj kvalitet

Det skyldes, at GLS er kendt for at formidle undervisning med høj kvalitet, mener han.
– Vi oplever, at der i vores samfund generelt er mangel på bedre ledelse i virksomheder og organisationer. Derfor er det da også særligt motiverende at se så bred en vifte af ledere fra de forskellige sektorer, der vælger at deltage på GLS.
– Vi tør godt garantere, at deltagerne bliver fyldt på med verdensklasse ledelsesundervisning, som er båret af kristne værdier og bibelske principper, der giver deltagerne nye visioner og nyt mod til at handle, siger Søren Würtz.

200.000 ledere

GLS samler over 200.000 ledere i flere end 650 byer i 108 lande udenfor USA. I USA transmitteres konferencen live. I de øvrige lande på dvd hen over efteråret.
Konferencen transmitteres fra Willow Creek Community Church med flere end 25.000 ugentlige deltagere. Kirken er banebrydende i moderne kirkestrategi og satser på at udvikle ledere verden over – også i fattige lande.
I år har konferencen også et dansk live islæt, idet Thomas Hansen fra Hillsong Church Copenhagen taler i både København og Aarhus.