Fælleskirkelig gruppe beder for Hjørring

s17_danmark– Vi er også en bedegruppe i Hjørring Kommune, som gennem de sidste 4-5 år har mødtes i Kirken i Kulturcenter Vendsyssel, Sæby Landevej 417, Sæsing, 9830 Tårs fortæller John Nielsen.
– Hver mandag aften fra 19.30 til ca. 21.00 samles ca. 10 personer med baggrund i Folkekirken, Missionsforbundet og Baptistkirken. Vi har ført en bønne-dagbog i alle årene og har fået mange fantastiske bønnesvar. Enhver, uanset kirkebaggrund, er meget velkommen til at være med. Vi vil gerne fokusere endnu mere på de bedeemner og forslag, som Udfordringen har beskrevet gennem de sidste uger. Tak for endnu et godt initiativ, som vi gerne vil stå sammen med jer om, skriver John Nielsen.
Efterhånden er store dele af Danmarks kommuner dækket ind af fælleskirkelige bedegrupper, der mødes ugentligt eller månedligt. Formålet er at bede konkret for det lokale samfund, fx skoler, kultur og erhvervsliv. Men også for hele landets situation bedes der.
Nye grupper kan tilmelde sig på forbedere@udfordringen.dk
Henri.