Hillsong-præst taler på Global Leadership Summit

s2_Thomas HansenThomas Hansen er præst for Hillsong Church Copenhagen og taler på Global Leadership Summit i København den 24. og 25. oktober og i Aarhus den 31. oktober og 1. november. Han er kendt som en underholdende, lidenskabelig og intelligent taler og er brugt verden over.

I 2001 flyttede Thomas til Sydney i Australien for at studere teologi og lederskab. Her begyndte han at arbejde som ungdomspræst i Hillsong Church Australia, hvor han fik ansvar for tusindvis af kirkegængere og et lederskabsteam bestående af hundredvis af frivillige.

Præst i Bremen Teater

I 2012 flyttede han tilbage til Danmark for at starte en dansk gren af kirken, som siden da er vokset til at være en af de største kirker i Danmark.
Hillsong Church Copenhagen samler hver søndag hundredvis af mennesker i Bremen Teater i København.

Thomas er gift og tjener sammen med sin australske kone Katherine. Parret har tre børn.