Karin skal knytte kontakter mellem kirker ude og hjemme

s2_Foto Karin navnenytKarin Borup Ravnborg (46) er blevet ansat som netværkskoordinator i Danmission med ansvar for foredrag og unge.
Karin B. Ravnborg er cand.mag. med en tillægsuddannelse i journalistik. Hun har tidligere arbejdet for Luthersk Mission og kommer senest fra en stilling som kommunikationsmedarbejder i Dansk Missionsråds Udviklingsafdeling.
Som netværkskoordinator får Karin til opgave at knytte kontakter mellem Danmissions bagland og det arbejde, organisationen udfører i samarbejde med kirker i Afrika, Asien, Mellemøsten og Danmark. Det sker blandt andet gennem sparring med Danmissions mange foredragsholdere, udsendte, medarbejdere og volontører. Karin Borup Ravnborg får også ansvar for samspillet med Danmissions Unge.
Bodil