Planlæg julen – i din by

Af Henri Nissen Redaktør
Af Henri Nissen
Redaktør

Om en måned er det allerede advent – og så begynder juletiden. Tænk, hvis din naboer og din by denne jul opdagede, at der er realiteter i julens budskab: »Fred på jorden til dem, der gør Guds vilje!«

Men hvordan skal moderne mennesker opdage eller genopdage, at det er muligt at få kontakt til den uendelige kraft og den kærlige Fader, som har skabt os og verden med et intelligent design, hvis ingen fortæller det?
Medierne gør det ikke. Skolerne gør det ikke. Det er knapt nok, at kirken vil være det bekendt. Julesalmerne og englene er fortrængt af nisser og meningsløst gøgl.

MEN – Udfordringen udkommer den 12. december som en stor juleavis om, hvad julen virkelig betyder.
Den avis bliver redigeret, så den let kan læses af almindelige danskere. Ligesom vi gjorde med juleavisen sidste år. Den blev gratis uddelt af læsere til tusindvis.
I dag hører og ser den almindelige dansker ikke meget om ægte kristendom. Der er mange fordomme og megen forhærdelse overfor kristendommen. Ofte på grund af det vrangbillede, som mange har oplevet. Derfor går mange danskere ikke længere i kirke – undtagen i julen.
I julen har vi fortsat et fælles mødested.

Mange trænger desperat til alt det, som troen kan give os. Tryghed. Håb. Frelse. Tilgivelse. Genopretning. Fællesskab… Vi véd bare ikke altid, hvordan vi skal give det videre. Men Udfordringens juleavis kan du give videre til dine venner, bekendte, naboer, arbejdskammerater osv. Det er op til dig, om du vil give den anonymt i postkassen eller personligt. (Der bliver et lille felt, hvor man evt. kan skrive eller stemple, hvem afsenderen er.)

Du skal kun betale for portoen + 5 kr. pr. avis. Overvej, om du vil give 2, 5, 10 eller 100 aviser væk. Hvad betyder penge i forhold til evigheden?
Hvis en menighed fx vil uddele over 1000 eksplarer, giver vi gerne et afslag i prisen. Men bestil dit antal nu pr. mail@udfordringen.dk, telefon 74 56 22 02 eller brev senest den 5. december.
Lad os sammen glæde nogle mennesker med julens gode nyheder…!