Fodboldspiller låner hotel til Torben Søndergaard

Tidligere landsholdsspiller Peter Rasmussen sammen med Torben og Lene Søndergaard og børn.
Tidligere landsholdsspiller Peter Rasmussen sammen med Torben og Lene Søndergaard og børn.

 

Den tidligere landsholdspiller Peter Rasmussen har købt mini-hotel for at gavne Guds rige, efter at han selv er blevet troende kristen.

Lørdag den 22. november var der åbent hus og netværksdag i Jesus-hotellet i Aalborg

Håndværkere og mange frivillige har i 3 uger været i gang med flytning og indretning af det nye ”Jesus-hotel” på Rundvejen 6a i Aalborg. Måske skifter det senere navn til Jesus-center.
Det er den tidligere fodboldlandsholdsspiller Peter Rasmussen, der har købt hotellet og stillet det til rådighed for Torben Søndergaards arbejde.
Mange gæster strømmede til åbent hus i lørdags. Lene og Torben Søndergaard ville gerne vise stedet frem, som fremover skal være deres lejlighed, mødelokale, træningscenter, TV-studie, bolig for medarbejdere og folk, som kommer fra nær og fjern for at blive trænet.
Omkring 20 medarbejdere hjælper til på stedet. Og nogle kommer fra udlandet, så en del af undervisningen vil foregå på engelsk.

s12_fodboldspillerFodboldspiller

– Jeg har spurgt Gud, hvordan jeg kan være med til at gøre noget i Guds rige. Og så endte det med, at jeg købte dette mini-hotel og lejer det ud til kristent arbejde, fortæller Peter Rasmussen.
Efter at gæsterne havde kigget på lokaler, hyggesnakket og nydt kaffe og rundstykker, gav Torben Søndergaard et lille indblik i, hvordan Gud på fantastisk måde havde lagt alt til rette:
– For et stykke tid siden, blev det profeteret, at en kendt forretningsmand ville hjælpe os. Og Peter Rasmussen er forretningsmand og kendt tidligere fodboldlandsholdsspiller. Han køber stedet her, og vi kan få nogle fantastiske rammer.
– Samtidig taler Gud til en række mennesker om at hjælpe på forskellig måde. Nogle med praktiske ting og andre med undervisning og træning. Alt sammen skal være med til, at Guds rige vokser. Vi vil ikke bygge vort eget, men lade os lede af Helligånden. Der vil være forskellige slags møder, men vi ved ikke helt hvordan, men det bliver spændende. For Gud gør virkelig noget nyt i Danmark og udlandet, sagde Torben Søndergaard.
Efter frokost var der netværksdag for mange af dem, som har været med på Pionerskolens online bibelskole.

Ikke bange

Frikirkepræst og medarbejder i Frikirkenet Michael Bobjerg fortalte:
– I starten var jeg lidt tilbageholdende overfor Torben Søndergaard. Men da jeg så, hvordan det spredte sig med helbredelser på gaden, så ville jeg også være med. Og på et tidspunkt siger Gud til mig: ”Michael – du skal ikke være bange for Torben.”
– Jeg besluttede at være en lydig discipel af Jesus Kristus. Nu går jeg også selv på gaden og helbreder mennesker i Jesu navn. Og jeg gør i øvrigt det, som Jesus beder mig gøre. Alle skal ikke gøre det samme.
– Mange nye disciple samles i små grupper på 3-5. Og nogle er også med i større fællesskaber. Jeg skal ikke eje mennesker og have medlemsskab. Det drejer sig ikke om den ene eller anden form for kirke. Der, hvor mennesker vil gøre Guds vilje, er der levende kristentro.

Profetisk ord

Michael Bobjerg sluttede med et profetisk ord fra Gud:
”Jeg forbinder netværk af kristne, som ikke før var forbundet. Som ikke før troede, de kunne forbindes. Jeg forbinder enkeltpersoner og bevægelser og kirkesamfund og husgrupper, som vil mig. Som vil give slip på sig selv og følge mig i fuld lydighed. Det er ikke jer, der har kaldet mig. Det er mig, der har kaldet jer, sendt jer ud for at bære frugt – omvendelsens frugt – lydighedens frugt – sandhedens frugt. Altsammen fremavlet og fremelsket af min Ånd.”

Se Torben Søndergaards klumme


Artiklen fortsætter efter annoncen:Udfordringen fortæller historien om Peter Rasmussen i julenummeret.

Af Martin Nissen