Alle kristne bør være ’menneskefiskere’

Beach Paradise 2Danske kristne må igen igang med at være ”menneskefiskere”.

Det mener den tidligere forsikringsmand og direktør for GOD tv i Skandinavien, Simon Jacobsen, Hjørring.
Han har selv gennem besøgt alle husstande i Hjørring ved at gå fra dør til dør med et spørgeskema om kristent tv. Det brugte han som kontaktskaber til mange gode samtaler om troen og livet efter døden.
– Jeg vil gerne have mennesker med til himlen, siger den nu pensionerede Simon.
– For hvis de ikke kommer med til himlen, så går de fortabt.
Simon Jacobsen mener, at kirkerne og de kristne i Danmark igen må igang med at være ”menneskefiskere” – sådan som Jesus sagde til fiskeren Peter: Fra nu af skal du være menneskefisker.
Altså ”fange” mennesker for Guds rige og himmelen.
Hvordan gør man det?
Ja, Simon har prøvet det masser af gange, når han gik på gaden eller tilfældigt snakkede med mennesker, han mødte.
Han har fået trykt en lillebitte bog, som man altid kan have på sig. Bogen hedder ”Guds gave til dig” og fortæller ganske enkelt om frelsen.
En anden kontaktskaber er et ”Boarding Pass To Heaven”, og snart kommer en speciel en lommebibel ’Bibelen Guds gave til dig’, som også indeholder vidnesbyrd fra mennesker, som har oplevet, at det virker!
Ved hjælp af sine nordiske kontakter har Simon også fået den lille mini-bog trykt på norsk, og svensk. Indtil nu er der trykt 30.000 ekspl. Kirker i Danmark, Færøerne, Norge, Finland og Sverige har købt særudgaver med sit deres navn, logo og kontaktoplysninger. De anvender bogen til, at deres medlemmer kan nå ikke-kristne med evangeliet.
– Hver kristen har sikkert 25-50 ikke-kristne personer i sit netværk, og en norsk undersøgelse viser faktisk, at mennesker omkring os forventer, at vi er mere aktive med at dele vor tro.
Det siges, at 70 % af væksten i menighederne kommer fra medlemmernes kontaktflade – familie, venner, kolleger og øvrige netværk. Derfor er det en god lille bog at give til dem, som man ønsker at få med til himlen, mener Simon.

 

Boarding Pass

En dag på GOD TV’s nordiske kontor i Hjørring nævnte Simon Jacobsen for Sven-Axel Conrad, som arbejdede på GOD TV i nogle år, at han længe havde tænkt på at lave en traktat som en billet til himlen. Her fødtes tanken om et boardingpas til himlen. De sidste år er der blevet produceret tusindvis af ’Boarding Pass To Heaven’ på forskellige sprog.
De fleste elsker at rejse og véd, at de skal have et boardingpas for at komme om bord på et fly. Derfor er det  let at komme i kontakt med ikke-kristne, på gaden eller hvor man færdes, ved at tilbyde et gratis boardingpas. Derved får man mulighed for at fortælle dem om vejen til himmelen – livets vigtigste rejse, siger Simon.
– Mange rejser i dag ’all inclusive’, men ikke mange véd, at rejsen til himmelen er ’all inclusive’ og også ’pre paid’.
’Boarding Pass to Heaven’ produceres i specialudgave til menigheder, kirker og enkelt-personer, der får egen tekst og kontaktinformation på bagsiden.
Passet leveres i størrelsen 20 x 8 cm, samme størrelse og kvalitet som fly-boardingpasset. Forskellen er bare, at det kan åbnes, og vilkårene for rejsen er beskrevet indeni.

 

Special-bibel

Sidste skud er en pocket-bibel – et nyt testamente med livsbeskrivelser om, hvad Jesus har gjort i menneskers liv.
Den er udviklet sammen med Bible For The Nations, som har produceret hundredtusindvis af specialbibeler i mange udgaver på over 15 sprog. Fx udkom Biker Bible på dansk i 2003, og Street Bible i 2004. Læs mere på www.bible-for-the-nations.com
Også her kan kirker få deres eget logo med, hvis de giver besked nu inden trykningen i 2015.
Afhængig af oplaget vil menigheder kunne få biblerne til 25-35 kr., mens enkeltekseplarer koster 69 kr. stykket.

 

Vi kan lære det

Simon Jacobsen er nu også blevet faglærer i menneskefiskeri, og han har en enkel og klar undervisning, som er motiverende. Der lægges et vigtigt grundlag for en evangelisk livsstil, hvor man når de fortabte i verden. Tilhørerne bliver opflammet og får lyst til at være menneskefiskere.
Han deler egne erfaringer om, hvordan man når mennesker med evangeliet i en travl hverdag. Han har blandt andet bedt med flere forretningsfolk til frelse, deriblandt to naboer.
Flere hundrede mennesker har lært menneskefiskeri på Simon Jacobsens seminar, som han har holdt rundt om i Norden.
”Vil du hjælpe Jesus med at opsøge de fortabte?” spørger Simon Jacobsen.
Svaret burde være indlysende, men hans erfaring er, at man i mange kirker hellere vil underholdes…


Artiklen fortsætter efter annoncen: