Bono bruger Bibel mod AIDS

Sangeren Bono har sammen med forlaget bag NIV-Bibelen startet et samarbejde, som skal forebygge AIDS og udbrede Bibelens budskab.

Bono har grundlagt The ONE Campaign, som sikrer millioner af afrikanere adgang til livsvigtig medicin mod AIDS og malaria. I samarbejde med forlaget Biblica vil Bono nu få 1 mio. kristne i USA til både at arbejde for en kur mod AIDS – og forebygge sygdommen ved at undervise om Jesus.

 

AIDS-dag aktion

– Gennem partnerskabet mellem ONE og Biblica’s egen globale kirke og individuelle netværk vil over en million kirkegængere møde dette livreddende budskab, siger Biblica’s direktør Carl A. Moeller til The Christian Post.

Forlaget blev kontaktet af ONE i forbindelse med AIDS-dagen den 1. december.
– Det vigtigste budskab i adventstiden er det evige håb om, at Jesus kommer, og den frelse, han bringer. Vores partnerskab med ONE vil få dette budskab længere ud, siger Moeller. Biblica har fremstillet materialer til over 10.000 kirker, som er med i ONE-Kampagnen. Her kan man læse lidt om, hvad Jesus siger om lidelse, og hvordan man kan hjælpe dem, der har HIV /AIDS.
Dette materiale blev først udviklet i Afrika i forbindelse med Biblica’s projekt ’Reach 4 Life’ (Grib livet). Det opmuntrer unge til at leve i afholdenhed, før de bliver gift – og herefter være tro mod deres ægtefælle. Samtidig informeres de om HIV / AIDS, og hvordan de kan tage imod Jesus som frelser.

 

ONE-Kampagnen virker
Den irske sanger, Bono (Paul David Hewson fra U2) samarbejder med en bibel-udgiver om at bekæmpe AIDS.
Den irske sanger, Bono (Paul David Hewson fra U2) samarbejder med en bibel-udgiver om at bekæmpe AIDS.

Bibel-forlaget har store forhåbninger til samarbejdet med ONE-Kampagnen. Det gælder om, at Guds Ord får lov til at forvandle menneskers liv i hele verden, siger Moeller.
ONE-Kampagnen benytter rock-stjerner, kendisser, politikere og de største brands til at sætte fokus på budskabet. Og det virker.
– I dag kan vi stoppe transmissionen af AIDS fra mor til barn. Og i 2013 fik hele 13 millioner den forebyggende ARV-behandling. Det betyder dog ikke, at krisen er ovre. Mange har brug for at blive testet, især de gravide. Alene i Afrika syd for Sahara lever 24,7 millioner med HIV / AIDS, fortæller Moeller.


Artiklen fortsætter efter annoncen: 

Jesus elsker os

– Vi håber, at vi med ONE- Kampagnen kan hjælpe flere til at se Jesus. Se, at han elsker os, identificerer sig med os i vores lidelse og ønsker at hjælpe andre gennem os. Vi beder om, at flere vil se Jesus gennem hans ord og blive forvandlet for evigt, slutter Carl Moeller.