Derfor stemte jeg ikke på KD

Den 4/12 14 forsvarer Stig Grenov Kristendemokraternes (dårlige) indflydelse med, at de ikke kunne få flertal for deres politik.
Men grunden til, at jeg ikke stemte på KD ved sidste valg, er ikke, at de ikke kunne få deres politik igennem, men derimod, at de tilsyneladende ikke havde nogen. I alle fald fandt de det ikke nødvendigt at markedsføre de kristne værdier de mange gange, de havde muligheden for det under valgkampen, hverken i deres præsentationsvideoer eller i de efterfølgende partidebatter på tv.
Der blev ganske vist sagt noget positivt om børnefamilier, men ellers var der absolut INTET, som kunne relatere til de kristne værdier. Var der virkelig intet, som KD ville forsvare eller kæmpe for? Jo, jeg ved, at det er der – men det var åbenbart ikke så vigtigt, at det skulle ud til dem, der lyttede. Man kunne have mistanke om, at de ikke ville skræmme evt. vælgere bort, men det skræmte mig bort. Et parti, som ikke vil være sig selv bekendt, når det virkelig gælder, er ikke værd at stemme på.
Den 23/10 havde Iben Tranholm et længere indlæg om, hvad der skal bringe Kristendemokraterne i Folketinget igen, og hun nævnte flere sager, som ville klæde KD at tage op som mærkesager, der er værd at forsvare og kæmpe for – også selvom de ikke kan få det igennem i Folketinget. Det vigtigste er, at de kan blive hørt, når der bliver valg. Hvis dette sker, har I min stemme – igen!

Eskild Særkjær
C.F. Richs Vej 100
2000 Frederiksberg