Døbt i et køkken?

En undersøgelse i USA viste, at kun 10 % af alle kirkegængere talte med hinanden og andre om Gud i løbet af ugen. Dvs. at hele 90 % lod kristenlivet være noget, der foregår 2 timer søndag formiddag. Men Gud ønsker at være en del af vores hverdag.
Torben Søndergaard blev troende kristen i en voksen alder og driver nu et omfattende gademissionsarbejde i flere lande med egen bibelskole på nettet, som når ud til over 3.000. Han har flere gange været i tv, og han har skrevet bogen ”Den Sidste Reformation”. Hjemmeside: www.mission.dk - mail: torbenks@gmail.com.  Obs! Klummeskribenter giver frit udtryk for egne holdninger, og disse er ikke nødvendigvis sammenfaldende med Udfordringens holdninger.
Torben Søndergaard blev troende kristen i en voksen alder og driver nu et omfattende gademissionsarbejde i flere lande med egen bibelskole på nettet, som når ud til over 3.000. Han har flere gange været i tv, og han har skrevet bogen ”Den Sidste Reformation”. Hjemmeside: www.mission.dk – mail: torbenks@gmail.com.
Obs! Klummeskribenter giver frit udtryk for egne holdninger, og disse er ikke nødvendigvis sammenfaldende med Udfordringens holdninger.

Du behøver heller ikke vente på en invitation til at tale i en kirke for at kunne tjene Gud. Tit, når jeg er ude at tale, spørger jeg, hvor mange der ofte står på en platform og taler. Det er der normalt kun 2-5 %, der gør. Så spørger jeg, hvor mange der har et køkken? Og alle hænder kommer op.
Så forklarer jeg, at et køkken ikke bare er et køkken. Nej, et køkken er en platform til at få evangeliet ud. Jeg har prædiket, ledt folk til frelse, helbredt de syge, drevet dæmoner ud samt døbt folk med Helligånden i et køkken. Ja, det eneste jeg ikke har gjort i et køkken, er at døbe folk i vand, fortæller jer.
Det kan jeg så ikke sige mere. For 3 uger siden fik jeg nemlig kontakt til nogle vietnamesere, som bor i København. De havde set vores online bibelskole Pionerskolen og ville så gerne frelses. Vi mødtes med dem i deres restaurant, hvor vi forkyndte evangeliet for dem. Bagefter døbte vi 5 af dem til at tilhøre Jesus i en regnvandsbeholder, som de havde stillet op i deres køkken til anledningen. Det var vildt fedt og lige efter Bibelen.
Jesus siger nemlig i Lukasevangeliet kapitel 10, at vi skal gå ud, og når vi finder en fredens person, skal vi blive i deres hus (køkken) spise og drikke, hvad de serverer, samt helbrede de syge og forkynde, at Guds rige er kommet nær.
Jesus kalder os ud af kirken. Ud i folks huse. Ud i deres køkkener, hvor vi skal give dem evangeliet.

Så vent ikke til, at du får en platform i kirken, før du begynder at tjene Gud.
Bibelen siger, at vi alle er præster, og at vi alle er kaldet til at gøre mennesker til disciple.
Så hold dig ikke tilbage. Invitationen har Jesus allerede givet, og platformen er der alle vegne, hvis vi bare åbner vores øjne.