Profetier, nyt sprog og Guds nærvær

 

Torben Søndergaard
Torben Søndergaard

For noget tid siden havde vi et virkeligt stærkt møde på Jesus Hotellet i Aalborg. Det var stærkere end noget, vi før havde oplevet.

I løbet af de forgående fire måneder havde vi oplevet mange kampe, og der havde været mange angreb fra fjenden. Men ved dette møde skete der noget vildt utroligt og fantastisk, som endnu engang viste, at Gud er større end alt andet.

Da jeg kom ind på Jesus Hotellet, kom nogle medarbejdere løbende. Chokerede prøvede de at fortælle, hvad der lige var sket. Det var noget, de ikke havde oplevet før. De havde døbt en kvinde, som blev udfriet lige efter. Men da Helligånden var kommet over hende, begyndte hun ikke kun at tale i tunger, som vi normalt oplever, men hun begyndte også at tale et andet sprog, som hun ikke selv kendte, og profeterede i mere end én time over de mennesker som betjente hende. Det var så vildt, ligesom det vi læser om i Apostelens Gerninger kapitel 2.

Det hun sagde ramte så meget plet, at de alle begyndte at græde, fordi de ikke havde oplevet Gud så stærkt før. Gud talte virkelig igennem denne kvinde.
Hun profeterede også over Jesus Hotellet, og da jeg hørte de ord, slog det mig, som var det en hammer. Det var en så stor bekræftelse på noget, jeg havde gået rundt med i lang tid, og det viste mig, at Gud virkelig bygger sit rige.

For 7 år siden fik jeg nemlig en profeti om, at Gud ville sende mig til et land nær Rusland. For to år siden fik jeg en profeti i Schweiz om, at to kvinder ville komme til os og profetere over os. For to måneder siden fik vi en profeti om nogle ting, Gud vil gøre, og netop dette gjorde Gud den dag.

Den kvinde som profeterede, kom med sin veninde fra Kasakhstan, tæt på Rusland, for at invitere mig derhen, og det hun sagde profetisk var så stærkt, og det bekræftede alt det, Gud har vist os. Da folk hørte dette, begyndte flere at græde, og Guds nærvær var der som aldrig før. Alt dette ændrede pludseligt en masse ting og skabte noget, vi ikke havde set før.

Gud er så god, og vi må aldrig begrænse ham. Han kan gøre det hele; om det så er at sende to kvinder langt væk fra, give dem et andet sprog og tale igennem dem, så kan det ske. Det var første gang vi oplevede dette, men forhåbentlig ikke sidste gang. Lad os længes efter alt det, Gud har for os.


Artiklen fortsætter efter annoncen: