Julekalenderen tilsviner kristne minoriteter

Danmarks Radios julekalender TIDSREJSEN, indoktrinerer børn med en opfattelse af, at frikirkefolk er religiøse tåber.

 

”I en julekalender, blottet for ethvert flig af det kristne julebudskab, har man nu den frækhed at fremstille skolelæreren som religiøs fanatiker” udtaler Stig Grenov, Kristendemokraternes Landsformand. ”Kristne mennesker, der kommer i en frikirke latterliggøres og fremstilles som dømmesyge fanatikere, der uddeler dummebøder. De yngste seere lærer, at frikirkefolk ikke stoler på børn, men finder svar i deres gudstjeneste. Danmark Radio udøver målrettet diskrimination mod kristne mindretal. ”

Kristendemokraterne kræver, at Danmarks Radio klipper fremtidige scener ud af julekalenderen, der fremstiller kristne som jubelidioter med skidt karakter. DR skal tage afstand fra den stigende chikane mod kristne minoriteter.

 

Link: http://www.dr.dk/ultra/tv/playlist.html?ts=tidsrejsen&ss=tidsrejsen-5-24&image=tidsrejsen 8.20 sek.