Julens Udfordring

s6 maleri Jesus 01_Forside_Uge_50I sidste uge udkom Udfordringens julenummer til over 30.000 husstande! Det var mange flere end sidste år.

Rigtig mange læsere har set mulighederne i at bestille ekstra aviser til uddeling i det gunstige øjeblik – julen.
Netop nu er der en oplagt mulighed for at pege på julens hovedperson, som jo er Jesus, – hvis man skulle have glemt det. Vi véd, at der er mange læsere, som synes, det er en rigtig god idé. De har bare ikke selv fået gjort noget ved det. Men det er ikke for sent:

  • Vi har stadig nogle juleaviser, som du kan bestille inden jul. Gør det NU, så du kan nå at få dem. (mail@udfordringen.dk eller ring 7456 2202.)
  • En anden mulighed er at gå ind på vores nye hjemmeside: JulenStarterMedJesus.dk og hente en elektronisk udgave af juleavisen. Her kan man bladre i de 28 farvesider.
  • Også på Facebook kan du finde avisen på www.facebook.com/julenstartermedjesus – og herfra kan du dele avisen med dine egne venner på Facebook, så de kan bladre i den. Smart, ikke?
Julegospel på gaden i Hjerternes By

Udfordringen har også medvirket til, at South City Gospel Choir synger julen ind på torvet i honningkagebyen Christiansfeld. Det er nu på søndag d. 21. kl. 14-16. Så hvis du har lyst og mulighed for en tur til Udfordringens hjemby, så byder vi på gratis gløgg i pausen i det gamle posthus, som Udfordringen har købt – og så kan du samtidig købe bøger som julegaver i vores boghandel hosianna.dk.
Den lille brødremenighedsby er netop blevet renoveret for millioner, og alle gaderne i den indre by er – om ikke af guld, så dog belagt med brosten, ligesom i gamle dage. (Læs evt. mere om den kristne fristad i bogen ”Hjerternes By”.)

Udfordringen udkommer IKKE i uge 52, d. 25. december.
Men nytårsavisen udkommer den 1. januar. Da det er en helligdag, vil du enten få avisen den 30. december eller fredag den 2. januar – hvis du ikke har pillet postkassen ned for at undgå fyrværkeri…

Vi ønsker alle vores mange læsere og annoncører en rigtig glædelig jul!