10 dages bøn i Adventistkirken

Billedet er fra en bønnesamling i Holstebro.
Billedet er fra en bønnesamling i Holstebro.

Syvende dags adventistkirkerne i Danmark (SDA) begyndte deres bønnesamlinger den 7. januar, hvor de sammen med søstermenigheder i hele verden i 10 dage beder over emnet Helligåndens frugt og mission.

SDA’s evangeliske arbejde er rettet mod et udvalg af verdens storbyer fra Sao Paulo til London til Donetsk til Tokyo i projektet ’Mission to the Cities’ i 2015, og der vil være bøn for disse tiltag. I mange af storbyerne er der oprettet ’Hope centers’. Her vil man modtage nye troende.
I Danmark samles både unge og ældre i 10 dage til forbøn for vækkelse og reformation i menighederne og fornyet kraft til at nå nutidens mennesker med evangeliets budskab. Bønnesamlingerne foregår i adventistkirkernes lokaler, privathjem eller på telefonkonferencer.
En bønnekoordinator leder gruppen gennem bibelløfter og forskellige bønneemner. Til sidst beder man i små grupper på 2-3 personer. Hver dag er dedikeret til en af Helligåndens frugter. 10 dage med bøn begyndte i 2006 og gentages hver år i januar med fokus på udvalgte bønneemner.