‘Den tredje verdenskrig’

“Fælles europæere: Det er ganske forfærdeligt at begrave så mange unge, uskyldige mennesker, som blev myrdet af ekstremistiske islamister, blot fordi de havde kritiseret Mohammed i tegninger eller været jøder”, siger den israelske professer i jura, Gad Penini.

Dr. Penini, der er tilknyttet Bar Ilan Universitet nær Tel Aviv, skriver i bladet Yediot Aharonot:
– Morderne er ikke terrorister. De er mordere. Forskellen i deres formål er deres onde handlinger. De ønsker ikke at skræmme, men at omvende dig. Hvad har de ønsket at opnå med mordene? Disse mordere “arbejder” i Allahs navn, hvilket betyder, at deres mål bliver omvendelse af Europa til islam. For at oprette islam og sharia love.

Hvis de europæiske ledere og deres ikke folk forstår det, vil jeg forsøge at forklare. I en artikel jeg offentliggjorde for et par år siden, understregede jeg, at den største tavse erobring i historien er ved at finde sted i disse dage af muslimer, som invaderede Europa enten lovligt eller ulovligt. Det er en religiøs invasion. Det er den tavse del af den kommende religiøse krig. De europæiske landes og regimers åbenhed, tolerance og accept er tydelige for europæerne, men de opfattes af indrykkerne som svaghed og manglende evne til at gå ombord i problemet.

Israel er det første og eneste land, som dagligt konfronteres med disse anliggender, med en 20 % muslimsk befolkning, som modsætter sig eksistensen af staten, hvor de har fulde menneskelige og politiske rettigheder.

Israel har ofte lidt under terrorisme og efterfølgende fordømmelse af Europa for at beskytte sig og undgå terroristangreb.

Nu, efter at I har oplevet den frygtelige terror på egen bane må I bekæmpe dette fænomen. Vær ikke venlige over for dem, der opfatter jeres venlighed som svaghed. Accepter ikke de, der vil ødelægge jer indefra.

I de næste år vil I behøve sikkerhedsfolk i alle biografer, supermarkeder og offentlige institutioner for at undersøge de folk, der vil gå ind – ligesom vi er vant til det i Israel.

Ligesom verden er blevet vant til at komme tidligt til lufthavnen for undersøgelse mod terrorisme, må I gøre jer vant til, hvad der vil blive jeres daglige tilværelse. Sådan lever vi i Israel. Nu og da fordømt af jer. Det glæder mig ikke at sige “velkommen i klubben”.


Artiklen fortsætter efter annoncen:I var blinde over for at se den religiøse erobring, indtil I havde smagt den. I vil få den i stort omfang og i mange lande. Hvis Danmark, Sverige, Norge eller Holland tror, at de vil kunne undgå disse religiøse mordere lever de i en drøm. Det drejer sig ikke om land eller besættelse eller diskriminering. Det er et anliggende af blindt had mod de, som ikke accepterer “vores islam”og være klar over, at der er islamister, som shiiter og sunnier, som myrder hinanden ligesom de er imod jer.

Dr. Penini slutter: “Hvis du ikke er en af os skal du konvertere eller blive dræbt. Bliv ikke chokkeret, vær vågen. Demonstrer ikke, gå til handling. Foren styrkerne i jeres land. I er ved begyndelsen af Den Tredje Verdenskrig.