Football-spillere uddelte 500 bibler

Syv NFL football-spillere, bland andre Don Carey, var med i en kampagne, der uddelte 500 studiebibler i julen.
Syv NFL football-spillere, bland andre Don Carey, var med i en kampagne, der uddelte 500 studiebibler i julen.

Syv NFL Football spillere har sammen med NGO’en Athletes for Charity uddelt 500 studiebibler i forbindelse med julen.

Don Carey, Andre Fluellen, Ryan Lindley, Kawann Short, Kevin Pamphile, Alterraun Verner og Reggie Walker brugte de sociale medier Facebook, Instagram og Twitter for at få flere til at følge kampagnen. Don Carey gav sine fans lette spørgsmål, mens Reggie Walker opfordrede folk til at klikke ind på #HolidayBibleGiveAway. Alterraun Verner bad sine fans skrive deres yndlings-bibelvers. Det er tredje gang, man gennemfører projektet, som sikrede vinderne ialt 500 Tyndale studiebibler.
– Jeg elsker at være med i ’Holiday Bible Giveaway’ hvert år, fordi det giver mig mulighed for at give mine fans den største gave og dele min kærlighed til Guds Ord med dem, sagde Alterraun Verner ifølge Christian Today.